OLIY TA’LIMDA TA’LIM JARAYONINI "FLIPPED CLASSROOM" TEXNOLOGIYASI ASOSIDA TA’LIM PLATFORMASIDAN FOYDALANGAN HOLDA TASHKIL ETISH - Saidova, Zahro (Журнал математики и информатики, 2022)
В данной статье обсуждается возможность использования в учебном процессе технологии "flipped classroom" на основе платформы talaba.tdpu.uz.