MAXALLIY HOKIMIYAT ORGANLARI AXBOROT TIZIMLARINILOYIHALASHINSTRUMENTARIYASI VA YARATISH YO’LLARI. - ERGASHEV, BAHRIDDIN (Журнал математики и информатики, 2020)
Ushbu maqolada O’zbekistonda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining rivojlanishi, ta’lim texnologiyalari, mahalliy boshqaruv tizimida foydalanish uchun asosiy ko’rsatmalar bilan bog’liq ta’lim yangiliklari mavjud.