Информатика фанини ўқитишда замонавий таълим технологиялардан фойдаланиш - Mamatov, Jasur; Botirov, D (Журнал математики и информатики, 2021)
Аннотация: ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида информатика ва ахборот технологиялари фанини ўқитишда педагогик технологиялардан фойдаланиш, фанни ўқитишда муаммоли вазият ҳосил қилиш орқали мавзуни тушунтириш жиҳатлари келтириб ўтилган.