Информатика ўқитиш методикаси ёъналиши талабаларнинг компьютерли моделлаштиришга оид кампетенциялари таркиби: Компьютерли моделлаштириш - Жумабоев, Сарвар (Журнал математики и информатики, 2021)
Информатика ўқитиш методикаси ёъналиши талабаларнинг компьютерли моделлаштиришга оид кампетенциялари таркиби