TALABALARNING MATN BILAN ISHLASH KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA GRAFIK ORGANAYZERLAR - Abduvohidova, Mavluda (Журнал математики и информатики, 2021)
Maqolada tayanch kompetensiya turlaridan biri matn (axborot bilan ishlash kompetensiyasi qisman ko’rib chiqilgan. Matn bilan ishlash kompetensiyasini rivojlantirishli metodlarning turlari ko’rsatilgan. Taqdimot talabarga berilgan mavzuni garfiklar yordamida tizimli shakllantirish orqali yuritiladi. Muallif grafikli metod atamasini birinchi marta bergan.