TEKISLIKDAGI AFFIN ALMASHTIRISHLARNING XUSUSIY HOLLARI - Xoljigitov, Sobir (Журнал математики и информатики, 2021)
Umuman An  n o‘lcho‘vli fazoda affin almashtirishlar X ’ A X  B (1) shaklda berilishi ma’lum [1]. Bu akslantirish n  2 da ushbu ko‘rinishda bo‘ladi:          y a x a y b