OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA KREDIT-MODUL TIZIMIDA MUSTAQIL TA’LIMNI O’RNI VA AHAMIYATI - Nosirova, Dilnoza; Jalilov , Shavkat (Журнал математики и информатики, 2021)
So‘nggi paytlarda OAVda mamlakatimiz ta’lim sohasidagi islohotlar aks etgan maqolalar ko‘payib bormoqda. Ularda oliy ta’lim tizimi o‘quv jarayoniga xorijiy ta’lim modellarini joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirishga oid turli fikrlar ham bildirilmoqda. Jumladan, an’anaviy o‘qitishdan kredit-modul tizimiga o‘tish masalasi bot-bot tilga olinmoqda.