ISHQALANISH KUCHI VA UNING TURLARI HAQIDA. - Usarov, Sardor; Mo’minova , Mahfuza; Shokirova , Dilfuza (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab fizika kursida ishqalanish kuchi mavzusini o’quvchilarga o’qitish va ishqalanish kuchi haqida tushunchalar berilgan.