ABU RAYHON BERUNIYNING YOSHLAR TARBIYASIGA DOIR QARASHLARI - Nuraddinova, Raviyajan (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada Beruniyning ilm-fan rivoji, bilish va tafakkur, vizual idrok va yodlash jarayonlari haqidagi fikrlari hamda psixologik masalalarni bilishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.