BIOLOGIYA DARSLARIDA TALABALARNING TIZIMLI TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - Odilov, Husniddin (Мир исследований, 2021)
Zamon talablariga mos ravishda talabalarga har bir fan doirasida chuqur ma'lumotlar berib o'qitish usullarini yanada takomillashtirish hamda tibbiyot, xususan shu sohaga oid bilimlarni rivojlantirish.