BOLALAR VOKAL ANSAMBILLARINI TASHKIL ETISH - Savapov, Rashid (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqoladan shularni shularni bilib olish mumkinki, bunda hozirgi kunda mamlakatimizda rivojlanayotgan vokal musiqasi va uni bolalar qay tarzda kuylashi, shuningdek vokal ansambllarini tashkil etishi hamda bir necha uslublari qolaversa, vokal ansambllarida buzilish holatlari roʻy berishi haqida soʻz yuritilgan.