CHATISHMA IBORALARNING TILIMIZDAGI XUSUSIYATLARI - Abdujalilova, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chatishma iboralar va ularning tilimizdagi xususiyatlari haqida fikr yuritiladi. Frazeologik chatishmalarning o‘z va ko‘chma ma’noda kelishi tahlilga tortilgan.