Milliy tilni yo‘qotmak,millatning ruhini yo‘qotmakdur - Imomova, Gulnora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ushbu maqolada milliy g’ururimiz bo'lgan ona tilimizning bugungi va kelajakdagi istiqboli haqidagi fikrlar tahlilga tortilgan