HAMID OLIMJON IJODIDA SO‘ZLARNING SHAKL VA MA’NO MUNOSABATIGA KO‘RA TURLARI - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ushbu maqolada taniqli shoir Hamid Olimjon ijodida mahorat bilan qo’llangan so‘zlarning shakl va ma’no munosabatiga ko‘ra turlari xususida so’z boradi.