Alibekova Zilola. ENGLISH ABSTRACT NOUNS: “O‘zbek filologiyasining dolzarb masalalari va uni o‘qitish metodikasi muammolari” mavzusidagi Xalqaro ilmiy – amaliy anjuman 2022 yil 29 aprel Toshkent.: VNESHINVESTPROM, 2022 - Jurayev, Jamoliddin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ushbu maqola otlar haqida ma`lumot berib, ayniqsa mavhum otlarning farqlari va turlari, yasalishi ma`lumotlarga ega bo`lish mumkin. Mavhum otlarning gaplarda qo`llanilishi misollarda yaqqol berilgan.