МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ВА РОССИЯ ФЕДЕРАЦИЯСИ ЎРТАСИДА ТИББИЁТ СОҲАСИДАГИ ЎЗАРО ҲАМКОРЛИКНИНГ РИВОЖЛАНИШИ - Холмуродов, Дилшод (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мустақиллик йилларида Ўзбекистон ва Россия мамлакатлари ўртасида медицина соҳасида ҳам олиб борилаётган илмий-тадқиқот ишларида муҳим самарага эришилмоқда. Энг муҳими шундаки, икки дўст давлат олимлари фаннинг илғор ютуқларидан биргаликда фойдалинишмоқда. Россия ва Ўзбекистоннинг Медицина институтлари соғлиқни сақлаш муассасалари ўртасида тажриба алмашиш, ҳамкорлик асосида бир-бирларига яқиндан ёрдамлашмоқдалар.