RAMZIY-MAJOZIY TALQINI XUSUSIYATI - Bazarov, Sobirjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Insoniyat tarixining uzoq davrlar mobaynida yaratilgan badiiy asrlar hech qachon hamma uchun birday tushunarli bo‘lmaydi. Shu jihatdan keying yillar badiiy adabiyotida sujet jihatidan murakkab xaraterga ega bo‘lgan asarlar maydonga kelmoqda.