АЛИШЕР НАВОИЙ ТАРИХИЙ АСАРЛАРИ ЛЕКСИКАСИДАГИ ЎЗ ДАВРИДА ЭСКИРГАН БИРЛИКЛАР - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада Алишер Навоий тарихий асарлари (“Тарихи мулуки Ажам” ва “Тарихи анбиё ва ҳукамо”) лексикасида қўлланган архаизм-лексема, архаизм-семема ҳамда грамматик архаизмлар атрофлича таҳлил қилинган.