NUTQ TA’SIRCHANLIGINI OSHIRISHDA IBORALAR, MAQOL HIKMATLI SO’ZLARNING O’RNI - Paraxadova, Dilfuza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
NUTQ TA’SIRCHANLIGINI OSHIRISHDA IBORALAR, MAQOL HIKMATLI SO’ZLARNING O’RNI