КИРИШ СЎЗЛАР ВА АКСИОЛОГИК БАҲОНИНГ ПРАГМАТИК ВАЗИФАСИ - Boymatova, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Кириш сўзлар асосан, диалогик нуткда намоён бўлади ҳамда “сўзловчининг субъектив муносабатини, эмоционал муносабатини ифодалайди” [2,96].