ADABIYOTSHUNOSLIKDA NAZARIYA VA POETIKA - qoraboyeva, nasiba (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqolada adabiyot nazariyasi va poetikasi ilmiy tahlil qilinadi. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xuloslanadi.