SHAVKAT RAHMON SHE’RLARINING LINGVOPOETIK XUSUSIYATLARI - Lobar Ulugʻbek qizi, Fayziyeva (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada iste’dodli shoir Shavkat Rahmon she’rlаri sоʻz bоyligining leksik-grаmmаtik, fоnetik-fоnоlоgik, leksik-semаntik imkоniyаtlаrini tаhlil qilish, she’rlаr mаtnidаgi sintаktik figurаlаrning bаdiiy-estetik vаzifаlаri yoritib berilgan.