TILNING TARIXI HAQIDA AYRIM MULOXAZALAR - Donisheva, gulruy (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Til haqida malumot, muloqot tizimi haqida, tilning rivojlanishi haqida, til tafakkur manbayi, til ijtimoiy hodisa.