Шеърий туркумларнинг бадиий хусусиятлари : // Илим ҳәм жәмийет. – Нөкис, 2007. - № 1. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шеърий туркумларнинг бадиий хусусиятлари tahlil va talqin qilingan.