Adabiy tanqidchilikda badiiy mahorat masalalari tadqiqi xususida - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada adabiy tanqidchilikka davr siyosiy mafkurasining ta’siri masalalari hamda ijodkor badiiy mahorati