Adabiy tanqidchilikda badiiy mahorat masalalari tadqiqi xususida - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada adabiy tanqidchilikka davr siyosiy mafkurasining ta’siri masalalari hamda ijodkor badiiy mahorati muammolari mumtoz tanqidchilik va XX asr adabiy tanqidchiligi misolida tadqiq qilingan. Kalit so‘zlar: Adabiy tanqid, mafkura, siyosat, adabiy jarayon, so‘z san’ati, adabiyotshunoslik, tafakkur, tasavvur.