Bir asar xususida: Til ta’limining uzviyligini ta’minlashda innovatsion texnologiyalar: muammo va yechimlar. Respublika miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya materiallari. Chirchiq 2021- yil - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqola bir asar tahlil va talqinga bag’ishlangan