ERKIN VOHIDOV XALQ KO‘NGLINING SHOIRI - Israilov, G’ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Bugungi kunda xalq og‘zaki ijodi katta-yu kichik, yosh-u qari uchun birdek ulkan donishmandlik majmuasi hisoblanadi. Asrlar o‘tsa ham xalq og‘zaki ijodi so‘nmas, olamshumil ahamiyat kasb etishda davom etaveradi.