Поэтик шакллар ва ижодкор индивидуаллиги : Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2013. - № 2. –Б.54-57 - Aldashova, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyotshinoslik masalalari tahlil va tadqiq qilingan