PEDAGOGICAL SCIENCES AND TEACHING METHODS: BADIIY ADABIYOTNING TASVIR OB‟EKTI, MA‟RIFIY VA ESTETIK AHAMIYATI - Murodov, Gayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan