МАЪНАВИЙ ТАХДИДЛАР ДАВРИДА ЁШЛАРДА ФУҚАРОЛИК МАСЪУЛИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МАЪСАЛАСИ - Turatov, Shuhrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Мақолада бугунги кунда маънавий таҳдид уларнинг куринишлар маънавий таҳдидларни олдини олишда ёшларда фуқаролик масъулиятини шакллантиришнинг зарурлиги ижтимоий-фалсафий жиҳатдан таҳлил қилинган. Ёшларда фуқаролик масъулиятини шакллантиришга таъсир кўрсатувчи омиллар масаласига ҳам эътибор қаратилган.