O`TKIR HOSHIMOV IJODINING O`ZIGA XOS QIRRALARI - jurayev, shukurullo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Maqolada XX asr ikkinchi yarmi o`zbek adabiyoti, aniqrog`i nasri rivojida O`tkir Hoshimovning munosib asarlari haqida ma’lumot vat tahlil qilinadi.