MODAL SO’ZLAR MAVZUSINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Ziyotoy, Abduvaliyeva (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Modal so‘zlarni o‘qitishda zamonaviy o’qitish usullardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi. Darhaqiqat, o’qituvchi muayyan modulni o’qitishda uning oson, to’liq o’zlashtirilishiga imkon beruvchi didaktik vositalar, texnologiyalar, metod turlaridan samarali foydalangan taqdirdagina dars samaradorligiga erishadi