Ma’naviyat mash’alasi mangu porlaydi ! - Zohirova, Malika (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ma’naviyatni Sharq mamlakatlarining asriy merosi desak mubolag‘a bo‘lmasa kerak. Prezidentimizning ma’naviyat va ma’rifat tizimida e’lon qilingan qarorlari ko‘pchilikni to‘lqinlantirib yubordi. E’tiborning amaliy ifodasi o‘z natijasi albatta, ko‘rsatajak.