ANTIK DAVR USTRUSHONA KULOLLIK IDISHLARI HAQIDA - Toshboyev, Furqat; Normurodova, F. (Журнал истории и общества, 2022)
Ushbu maqolada Ushtrushonaning antik davriga oid qabrlardan topilgan sopol idishlarning yasalish texnologiyasi, shakli va sirtiga berilgan bezaklari mualliflar tomonidan qiyosiy tahlil qilingan.