Интеллектуал салоҳиятни шакллантириш ва ривожлантириш: социал илдизлари, омиллари, манбалари - Туропов, Ёрқин (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада интеллектуал салоҳиятни шакллантириш ва ривожлантириш: социал илдизлари, омиллари, манбалари таҳлил этилган.