Журнал "История и общество" : FRIGIYA PODSHOLIGI - Болтаев, Абдурасул; Каримова, Ғайрат (Журнал истории и общества, 2024)
Ushbu maqola qadimda Kichik Osiyo hududining markaziy va g‘arbiy qismida joylashgan hamda o‘ziga hos tarixga ega bo‘lgan Frigiya podsholigining tashkil topishi uning davlat boshqaruvi, ijtimoiy-iqtisodiy va siyosiy tizimi haqida so‘z boradi.