Развитие сотрудничества в области медицины между Республикой Узбекистан и Российской Федерацией за годы независимости - Xormurodov, Dilshod (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi va Rossiya Federativ Respublikasi o’rtasidagi sog’liqni saqlash sohasidagi hamkorlik tahlil qilinadi. Bu hamkorlik fanlarning birgalikdagi rivojlanishidan dalolat beradi. shuningdek, ilmiy konferentsiyada birgalikda ishtirok etish, malaka oshirish, kadrlar tayyorlash va h.k.