O‘ZBEK TILIDA TINISH BELGILAR VA ULARNING MATNDA QO‘LLANISH HOLATLARI - Iskandarova, Aybibi; Amanlikova Nafisa Raxmatullayevna, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada matnda tinish belgilarning qo‘llanish holatlariga to‘xtalinadi. Shunigdek, ularning fikriy izchillikni yuzaga keltirishdagi uslubiy xususiyatlari, ma’no yaratishdagi vazifasi haqida ham so‘z boradi.