ИНГЛИЗ ТИЛИДАГИ ТОПОНИМЛАРНИ ОЛИЙ ТАЪЛИМДА ЎҚИТИШ БЎЙИЧА УСЛУБИЙ ТАВСИЯЛАР - Ganieva, Gulnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
THIS ARTICLE IS ABOUT ENGLISH TOPONYMS IN HIGHER EDUCATION METHODOLOGICAL RECOMMENDATIONS FOR TEACHING