A ИНГЛИЗ ТИЛИ ТОПОНИМИК ЛУҒАТЛАРИНИНГ ПОЛИГРАФИК ТАВСИФИ: ИНГЛИЗ ТИЛИ ТОПОНИМИК ЛУҒАТЛАРИНИНГ ПОЛИГРАФИК ТАВСИФИ - Ганиева, Ганиева (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ушбу мақолада икки нуфузли инглиз тили топонимик луғатларининг ўзига хос полиграфик хусусиятлари очиб берилган. Шунингдек, ушбу хусусиятлар расмлар ҳамда баъзи мисоллар билан изоҳланган.