A CHET TILI FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY TEHNOLOGIYALARNING O’RNI: CHET TILI FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY TEHNOLOGIYALARNING O’RNI - Mustafoqulova, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ta'lim tizimiga kirib kelgan kompyuter, mobil telefonlarning ta’lim oluvchilarning hayotidagi o'rni, ulardan ta'lim jarayonida o’z o’rnida foydalanishlari, bo'sh vaqtdan unumli foydalanishlari haqida so'z boradi;