Sohiba BOSHLANG’ICH SINFLARDA INGLIZ TILIDA SO’ZLASHISH KOMPETENSIYASILARINI RIVOJLANTIRISH: BOSHLANG’ICH SINFLARDA INGLIZ TILIDA SO’ZLASHISH KOMPETENSIYASILARINI RIVOJLANTIRISH - Abdullayeva, Sohiba (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Bugungi zamonaviy ta’limda nafaqat til va nitqqa oid, balki mamlakatshunoslik hamda lingvomadaniyatshunoslikka oid materialning ham o‘zlashtirilishi talab etiladi. Bunda ingliz tili ta’limiga ijtimoiy-madaniy va madaniyatlararo yondashuvlarni tadbiq etish zarurati paydo bo‘ladi. Bularning hammasi darslik va ishchi o‘quv dasturlari uchun o’qituvchining aynan o’quvchi yoshiga mos va xos bo’lgan til va nutq materialini tanlash va taqdim etish vazifasini murakkablashtiradi. Kalit so’zlar: darslik,