INGLIZ TILINI O'QITISHNING 4 YANGI YONDASHUVI: O'QUVCHILARGA XOHLAGAN NARSALARINI BERING - Fayzullayeva, Madina (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola yurtimizda yangi texnologiyalarni, ularning faoliyati va dasturlarini lingafon xonalarida qo'llashda xabardorligi qay darajada ekanligini aniqlashga qaratilgan. Umumiy fikrga erishish uchun usullar muhokama qilinadi va bir-biri bilan taqqoslanadi. Ushbu maqola ingliz tili darslarida qo'llanilgan metodlarni yuqori darajada qo'llashga bag'ishlangan.