АСАРЛАР ТАРЖИМАСИ ХУСУСИДА - Boymatov, Abdujabbor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбумақолада таржима хусусида баъзи фикрлар ва Жаҳон адабиётининг ёрқин сиймоларидан бири, янги давр немис адабиётининг асосчиси И.В.Гётининг ”Ҳикматлар хазинаси” таржимасихусусида баъзи фикрлар билдирилган.