Замонавий тилшуносликда термин тушунчаси ва кўп компоненлик терминларнинг таҳлили - Nozima, Gafurova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Замонавий тилшуносликда термин тушунчаси ва кўп компоненлик терминларнинг таҳлили