“Tomber” fe’li bilan yasalgan maqol va idiomalarning gaplardagi ishtiroki.: “Tomber” fe’li bilan yasalgan maqol va idiomalarning gaplardagi ishtiroki. - Pardaev, Mamasharif (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
“Tomber” fe’li bilan yasalgan maqol va idiomalarning gaplardagi ishtiroki.