INGLIZ TILI DARSLARIDA O’QUVCHILARNING TANQIDIY FIKRLASH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH. - Xolmurodova, Olima (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mazkur maqolada ingliz tili darslarida tanqidiy fiklashni rivojlantirivchi mashg’ulotlardan keng foydalanish ahamiyati borasida fikr yuritilgan. Ingliz tilini o’qitishda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish kabi zamonaviy yondashuvlar va innovatsion usullarni qo’llash natijasida, o’quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlari rivojlanishi, nutqi ravonlashishi, tez va to’g’ri javob berish malakasi shakllanishi, bilimga ishtiyoq uyg’otishi hamda ingliz tili darslarida kreativ yondashuvning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan