NOFILOLOGIK TA’LIM YO’NALISHI TALABALARIDA LINGVISTIK KOMPETENTLIKNI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA SHAKLLANTIRISH MEXANIZMI: NOFILOLOGIK TA’LIM YO’NALISHI TALABALARIDA LINGVISTIK KOMPETENTLIKNI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA SHAKLLANTIRISH MEXANIZMI - Nigora, Dauletiyarova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Murakkab, mashaqqatli, kutilmagan holatlarga boy, ammo jamiyatning zaruriy ehtiyoji hisoblangan ta’lim-tarbiya tizimini yangicha ko’rinish va yangicha mazmunda tashkil etish, dars jarayonida innovatsion pedagogik va axborot texnologiyalarni samarali qo’llash orqali ta’lim samaradorligiga erishish davr talabidir.