FORTEPIANODA ETYUD BILAN ISHLASH USULLARI. - Egamkulov, Oybek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada o’rta va san’at maktablarda asosan texnik asar sifatida beriladigan Etyud mavzusi yoritilgan. Shuningdek, texnik etyudlar va badiiy etyudlarning farqli tomonlari haqida ma’lumotlar hamda, badiiy etyudlarning ijrochilikdagi o’rni bilan texnik etyudlar orasidagi farqlarni ko’rishimiz mumkin